2010-12-06

Професійна підготовка корпоративних секретарів

Головна/Новини МІБ/Професійна підготовка корпоративних секретарів

 

06-10 грудня 2010 року Центр корпоративного управління Міжнародного інституту бізнесу проведе спеціалізовану програму "Корпоративний секретар".

Програма професійної підготовки "Корпоративний секретар" (далі - Програма) проводиться спільно з Фондом державного майна України. Починаючи з 2006 року в МІБ за цією програмою пройшли підготовку й отримали кваліфікацію корпоративного секретаря (далі - КС) більше 500 представників провідних українських компаній.

 

Програма дає можливість учасникам отримати інформацію про зміни у правовому врегулюванні корпоративних відносин, що сталися після набуття чинності Законом України "Про акціонерні товариства"; визначити та врегулювати у Статуті роль та місце КС у структурі управління АТ; уточнити основні напрямки та форми власної роботи на посаді КС; оволодіти усіма деталями діяльності Наглядової ради та виконавчих органів АТ; навчитися правильно складати та зберігати документацію АТ; ознайомитися з практикою діяльності КС вітчизняних та іноземних АТ, зустрітися з колегами, обмінятися досвідом роботи.

У рамках Програми питанням скликання та проведення Загальних зборів акціонерів присвячено один із днів, який можна відвідати окремо.

Документ про закінчення – кваліфікаційний сертифікат (після успішного складання іспиту).

Роздаткові матеріали - кожен учасник програми забезпечується комплектом навчально-методичних та презентаційних матеріалів.

Місце проведення – Міжнародний інститут бізнесу , м. Київ, Брест-Литовське шосе, 8А.

З питаннями Ви можете звертатись до Інни Мозгової за тел. - (044) 228-87-59 (прямий), 585-00-33 (вн. 132), e-mail: Inna.Naumenko@iib.com.ua, cg@iib.com.ua

Детальну інформацію про програму та реєстрацію Ви можете подивитися на нашому сайтіwww.iib.com.ua/ks