2010-12-13

Міжнародна кваліфікація з маркетингу, навчання на програмах СІМ, The Chartered Institute of Marketing початок занять січень 2011 року

Головна/Новини МІБ/Міжнародна кваліфікація з маркетингу, навчання на програмах СІМ, The Chartered Institute of Marketing початок занять січень 2011 року

 

У Вас є унікальна можливість розвинути себе, як професійного маркетолога, отримати міжнародну визнану кваліфікацію і підвищити Вашу вартість на ринку праці, пройшовши навчання на програмах CIM і отримавши знання і досвід міжнародних та українських професіоналів у маркетингу!

 

На сьогоднішній день The Chartered Institute of Marketing є найбільшим об’єднанням у світі маркетингу. У його ряди входить більше 60 тисяч членів із 134 країн світу. CIM у Росії і Україні вже зібрав велике коло однодумців, студенти The Chartered Institute of Marketing є представниками різних сфер діяльності.

Усіх їх об’єднує одна мета - стати професіоналами в маркетингу. Британська рада використовує CIM Professional Diploma in Marketing в якості навчальної програми для маркетинг-менеджерів і керівників середнього рівня у всьому світі, які мають справу з управлінням маркетинговим процесом на оперативному рівні. Програма CIM Chartered Postgraduate Diploma in Marketing призначена для маркетинг-керівників вищої ланки і TOP-менеджерів, які стикаються у своїй роботі з рішенням маркетингових стратегічних питань. Програми CIM викладають понад 350 навчальних центрів у 80 країнах світу, така масштабність виправдовує ім’я Королівського інституту Великобританії.

CIM - це потужний генератор, який увібрав всі новітні теорії та ідеї маркетингу, перетворюючи їх в інноваційні технології, для використання на практиці.

Отримати міжнародну кваліфікацію CIM - означає отримати набір тих знань, навичок і вмінь, необхідних роботодавцями міжнародних і великих компаній, а також стати визнаним фахівцем-маркетологом у своїй галузі.

Покроковий аплікаційний процес відбувається таким чином:

1. Подача документів на розгляд у МІБ

2. Узгодження дати та часу проходження тестування

3. Проведення тестування та мотиваційного співбесіди

4. Заповнення аплікаційної форми СІМ

5. Узгодження тексту Договору

6. Підписання Договору

7. Оплата першого внеску

Заняття починаються з кінця січня 2011 року.

За більш детальною інформацією звертайтеся

за телефоном: (044) 585 00 33, вн. номер 136,

по електронній пошті: cim@iib.com.ua

Менеджер програми СІМ

Катерина Сімакова.