2010-11-19

Відкрите засідання Клубу МВА 19 листопада 2010 - лекція професорів IMD, презентація посібника про роль Ради директорів в умовах кризи Міжнародної фінансової корпорації (IFC) та Міжнародного інституту розвитку менеджменту про роль Ради директорів в ум

Головна/Новини МІБ/Відкрите засідання Клубу МВА 19 листопада 2010 - лекція професорів IMD, презентація посібника про роль Ради директорів в умовах кризи Міжнародної фінансової корпорації (IFC) та Міжнародного інституту розвитку менеджменту про роль Ради директорів в ум

 

19 листопада 2010 відбудеться відкрите засідання клубу МВА, яке проводиться Міжнародним інститутом бізнесу спільно з Міжнародної фінансової корпорації (IFC) та Професійною асоціацією корпоративного управління (ПАКУ). У засіданні зможуть взяти участь випускники та студенти програм МВА. Засідання буде присвячено презентації посібника Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) та Міжнародного інституту розвитку менеджменту про роль Ради директорів в умовах кризи. IMD, Міжнародний інститут розвитку менеджменту (http://www.imd.ch/) - це Провідна Міжнародна школа бізнесу, яка стала відомою завдяки своїм інноваційнім програмам підготовки управлінців. IMD посів друге Місце у всесвітньому рейтингу установ з підготовки управлінців (Financial Times, 2009) та перше Місце у всесвітньому рейтингу програм MBA (The Economist, 2008).

 

Книгу презентуватимуть професор Ульріх Стегер і доктор Крістоф Недопіл. Кожен учасник заходу одержить у подарунок примірник Посібника.

Ґрунтуючись на своєму досвіді, а також щоб допомогти членам Наглядових рад українських компаній ефективно організувати свою діяльність у сучасних економічних умовах і навчитися пом’якшувати наслідки майбутніх криз, Міжнародна фінансова корпорація (IFC) організувала серію семінарів на Близькому Сході, в Азії, Східній Європі та в Україні. Результати проведення цих семінарів, а також відгуки, зібрані в процесі дослідження цієї теми авторами, лягли в основу Посібники про роль ради директорів під час кризи.

Спеціально для членів клубу МВА МІБ професор Стегер і доктор Недопіл прочитають лекцію на тему "Управління успішними компаніями - вимоги до керування організаціями" ("Running successful companies - requirements at the helm of the organisation"). Лекція буде сфокусована на питаннях лідерства і вимогах організацій до вищого керівництва.