2010-11-25

Олександр Окунєв виступив на III Щорічній юридичній конференції

Головна/Новини МІБ/Олександр Окунєв виступив на III Щорічній юридичній конференції

 

25 листопада 2010 р. Олександр Окунєв, директор Центру корпоративного управління МІБ, виступив з доповіддю на III Щорічній юридичній конференції "Злиття та поглинання в Україні", яка була організована компанією "Conference House".

 

Компанія "Conference House" 25 листопада провела третю Щорічну юридичну конференцію "Злиття та поглинання в Україні". Цього року метою конференції стало надання вичерпної інформації про сьогоднішній стан ринку M&A в Україні і загальну картину відродження ринку M&A; обговорення нових ефективних інструментів і шляху вирішення актуальних питань, з якими стикається український бізнес у процесі підготовки і проведення угод M&A.

Одним з доповідачів конференції став Олександр Окунєв, директор Центру корпоративного управління. У своєму виступі на тему "Новий Закон України "Про акціонерні товариства" і корпоративні рейдери : спосіб протидії або спосіб досягнення мети"? Олександр Йосипович розглянув питання, що стосуються організації і проведення загальних зборів акціонерів, призначення Наглядової ради, надання інформації про товариство акціонерам, аудиторської перевірки діяльності підприємства, значних правочинів і правочинів із заінтересованістю, а також різних можливостей рейдерів скористатися недосконалістю законодавчої бази.

Також у роботі конференції взяли участь Микола Стеценко, ЮФ "Авеллум Партнерс", Олександр Онуфрієнко, ІК "КІНТО", Оляна Гордієнко, ЮФ "Baker&McKenzie", Віталій Бєлашев, АТ "Позняки‐Жил‐Буд", Галина Загороднюк, DLA Piper Ukraine LLС та інші.