2006-11-15

Події першої половини листопада у МІБ

Головна/Новини МІБ/Події першої половини листопада у МІБ

 

Перша половина листопада у Міжнародному інституті бізнесу відзначена як участю у заходах національного масштабу, так і новими програмами та викладачами.

 

6 листопада розпочались програми Чартерного інституту зв’язків з громадськістю (the Chartered Institute of Public relations, CIPR, Велика Британія) у акредитованому навчальному центрі МІБ. 22 PR менеджери провідних українських та міжнародних компаній стали студентами цих визнаних у всьому світі програм.

8 – 12 листопада Віктор Асканас, професор стратегічного менеджменту University of New Brunswick, який двічі визнавався найкращим викладачем Канади з менеджменту, прочитав курс "Сучасний менеджмент та нефінансовий аудит" для студентів програми International MBA. Д-р Асканас відомий не лише як викладач бізнес-шкіл, але й практикуючий консультант та член рад директорів низки компаній Сполучених Штатів, Франції, Польщі, Мексики та Канади.

9 листопада фахівці МІБ разом зі своїми партнерами взяв участь в передостанньому етапі Регіонального туру "Сучасні технології на службі HR", який відбувся у Львові. Ірина Сітнікова, менеджер програми ІМВА та Оксана Кукурудза, директор зі зв’язків з громадськістю виступили з презентацією "Чи варто компанії інвестувати в МВА", яка викликала жваву дискусію серед учасників конференції.

10 – 11 листопада пройшов семінар "Правові та організаційні аспекти структурної реформи залізничного транспорту України" для представників вищого керівництва Державної адміністрації залізничного транспорту України

Успішно пройшли ряд програм управлінського та організаційного розвитку, Центру корпоративного управління, конкурс "Бренди в Інтернеті", про що Ви можете прочитати на нашому сайті.