2010-11-05

Міжнародний інститут бізнесу (МІБ) та Університет Нью-Брансвік: продовження партнерства.

Головна/Новини МІБ/Міжнародний інститут бізнесу (МІБ) та Університет Нью-Брансвік: продовження партнерства.

 

Розвиток співробітництва та встановлення партнерських відносин із зарубіжними університетами, бізнес-школами і міжнародними організаціями є невід’ємною частиною діяльності та одним зі стратегічних пріоритетів протягом всієї історії МІБ.

16 жовтня 2010 року МІБ (Україна) та Університет Нью-Брансвік (Канада) знову підписали договір про співпрацю, яким підтвердили свої наміри про подальшу реалізацію програми International MBA із наданням ступеню МВА та видачею дипломів двох навчальних закладів, які визнані роботодавцями, як в Україні, так і в світі.

 

Натепер – це унікальна можливість получити сучасні знання і компетенцію, ступінь та оригінальнийдиплом Мaster of Вusiness Аdministration (MBA) північноамериканського університету в Україні.

На церемонії підписання були присутні Олександр Савченко, голова Наглядової Ради МІБ, Володимир Заболотний, президент МІБ, Ендрю Гаудес, заступник декана факультету бізнес-адміністрування Університету Нью-Брансвік, Ассад Давид, директор з міжнародних програм Університету Нью-Брансвік, Ольга Карпова, віце-президент з академічних програм МІБ, випускники п’ятої когорти IMBA, викладачі та співробітники МІБ.

Програми MBA стартували в МІБ у 2002 році та на цей час це єдині програми МВА в Україні, які отримали міжнародну акредитацію АМВА (Assosiation of MBA). За цей період більше ніж 300 осіб не лише успішно закінчили навчання та отримали ступінь Мaster of Вusiness Аdministration, але й стали лідерами провідних українських та міжнародних компаній як в Україні, так і за кордоном.

Програма International МВА Міжнародного інституту бізнесу поєднує в собі високу міжнародну якість освіти, яка підтверджена щоденною практикою роботи викладачів МІБ у бізнес-середовищі України, акредитацією програми Асоціацією МВА, потужними академічними традиціями найстарішого університету Канади (www.unb.ca).