2010-11-09

За останній місяць дві приголомшливі новини прийшли в МІБ зі штаб-квартири CIPR у Лондоні.

Головна/Новини МІБ/За останній місяць дві приголомшливі новини прийшли в МІБ зі штаб-квартири CIPR у Лондоні.

 

 

Вперше, за всю історію співробітництва МІБ з CIPR, Віра Черниш, студентка програми Advanced Certificate – Акредитований навчальний центр CIPR в Україні, отримала найвищу оцінку в історії CIPR за свою фінальну роботу – 90 балів зі 100 можливих. Віра стала першою студенткою з навчального центру за межами Великобританії, яка досягла такого видатного успіху.

Друга приємна новина полягає в тому, що фінальні роботи одразу двох студенток з України програми CIPR Advanced Certificate, набору 2009 року – Віри Черниш (керівник роботи Мирослав Когут) та Вероніки Прошюти (керівник роботи Марина Стародубська) розміщені на сайті CIPR у розділі: приклади найкращіх робіт. Вперше в історії CIPR, роботи, підготовлені студентами України, розміщені на сайті CIPR як зразки для наслідування для студентів з усіх країн, де є навчальні центри CIPR.

www.cipr.co.uk/content/policy-resources/advanced-certificate/specimen-assignment-answers .

 

Ми вітаємо Віру Черниш та Вероніку Прошюту з чудовими результатами, які стали можливими завдяки їх працьовитості, зусиллям та наполегливості, прагненню до здобуття нових знань, завзятості в досягненні поставлених цілей. Особливу вдячність керівництво МІБ виражає чудовій команді викладачів програми CIPR в МІБ, які навчали студентів, передавали їм досвід та знання, сприяли отриманню прекрасних результатів.