2010-11-16

Міжнародний інститут бізнесу знову визнаний кращою бізнес-школою в Україні, отримав звання "Excellent business school 2010".

Головна/Новини МІБ/Міжнародний інститут бізнесу знову визнаний кращою бізнес-школою в Україні, отримав звання "Excellent business school 2010".

 

По результатам дослідження EDUNIVERSAL в 2010р. (незалежне міжнародне рейтингове агентство, Франція -www.eduniversal.com), МІБ нагороджений 3 лаврами за високу якість освітніх послуг, авторитет на ринку бізнес-освіти України, та міжнародний вплив і знову увійшов у список 1000 кращих бізнес-шкіл світу.

За оцінками EDUNIVERSAL, міжнародний вплив кожної бізнес-школи визначається тим, на скільки високо ціняться її випускники, та відповідно наскільки підвищуються їх шанси знайти роботу в країні або за її межами.

"Лаври" EDUNIVERSAL підтверджують авторитет навчального закладу на міжнародному рівні. Вони присвоюються на основі ряду критеріїв, визначених у результаті дослідження Міжнародного комітету, а також оцінки навчального закладу, даній колегами – голосування Деканів і участью в рейтингу студентів і випускників.