2010-10-18

10-та ювілейна генерація студентів ЕМВА розпочала своє навчання!

Головна/Новини МІБ/10-та ювілейна генерація студентів ЕМВА розпочала своє навчання!

 

13 жовтня розпочали навчання студенти 10-ї ювілейної генерації програми Еxecutive МВА 2010 Міжнародного інституту бізнесу.

За традицією програма почалась орієнтаційною стратегічною сесією. Нинішню сесію провів тренер-консультант Геннадій Юшкін, який має великий досвід у галузі організаційного розвитку, стратегічного планування та фінансового управління компаній. Наші слухачі взяли участь у діловій грі, що імітує реальні ситуації з урахуванням стану ринку, конкуренції, розробки нових видів продукції та інших факторів, які суттєво впливають на роботу реального бізнесу. Такий підхід дозволив слухачам не лише опанувати додаткові практичні навички вирішення щоденних управлінських проблем, але й краще познайомитись один з одним. Під час урочистого відкриття програми своїм баченням сучасного стану та перспектив розвитку економіки України поділився з новими студентами відомий економіст О.Й. Пасхавер.

 

Профіль групи виглядає таким чином:

Середній вік – 35 років

Чоловіків – 80%, жінок – 20%

Досвід роботи до початку програми (у середньому)- 15 років

Досвід роботи на управлінських позиціях (у середньому) - 9 років

У групі представлені компанії - Microsoft Ukraine, Енергоринок, УАСК АСКА, Integrity Systems, ICEshop BV, Дніпроенерго, ТОВ М’ясокомбінат "Ювілейний", Хендрикс Україна, СушіЯ, Група компаній "Ніжин" і багато інших.

Вітаємо студентів з початком навчального року й бажаємо нових ідей і успішних проектів!