2010-10-21

Випускна церемонія Української програми бізнес-адміністрування (друга вища освіта) та Канадської програми бізнес-менеджменту

Головна/Новини МІБ/Випускна церемонія Української програми бізнес-адміністрування (друга вища освіта) та Канадської програми бізнес-менеджменту

 

Роки навчання пролетіли непомітно і 2 жовтня 2010р. в конференц-залі Міжнародного інституту бізнесу на урочистій церемонії вручення дипломів зібрались випускники Української програми бізнес-адміністрування (друга вища освіта) та Канадської програми бізнес-менеджменту.

На церемонії вручення дипломів були присутні Посол Канади в Україні Даніель Карон, Замісник Декана Школи Бізнесу Університету МакЮена Майк Генрі, викладачі та інші почесні гості.

 

Церемонію відкрив Президент МІБ Володимир Заболотний, який привітав випускників з успішним завершенням навчання і побажав не зупинятися на досягнутому і завжди рухатися вперед.

Даніель Карон у своїй промові підкреслив важливість програми, яка виховує нову генерацію менеджерів, здатну розвивати український бізнес і підвищувати імідж України на світовій арені. Він побажав успіху в подальшій професійній діяльності та достойно представляти бізнес-еліту України.

З вітальним словом до випускників програм звернувся Замісник Декана Школи Бізнесу Університету МакЮена Майк Генрі. Він привітав випускників від імені Університету. "Незважаючи на труднощі та брак часу, - говорить Майк, випускники знайшли в собі сили вистояти, дійти до кінця та вийти переможцями". Особливу увагу він приділив рідним та близьким випускників і подякував їм за терпіння та підтримку.

З теплими словами до випускників також звернулись викладачі програм Наталія Писаренко та Михайло Сорокін, котрі побажали їм впевнено дивитись вперед і не забувати інститут, який може стати надійним партнером для реалізації нових цікавих проектів.

Від імені випускників виступили Олександр Горбачов (КДПМ) та Андрій Піший (УПБА). Вони привітали своїх колег з черговим досягненням, висловили подяку викладачам програми за ті знання і підтримку, яку слухачі отримали за період навчання, а також відмітили корисність не тільки теоретичних, а й практичних занять на програмі. Олександр Горбачов також подякував канадській стороні за можливість пройти практику в Едмонтоні.

Окрім дипломів, випускникам були вручені подарунки за кращу успішність на програмі.

Кращими студентами 2010 стали: Олександр Мацук (УПБА), Анна Ладоннікова (КДПМ). Світлана Туранська (УПБА, фінанси) отримала подарунок за кращу дипломну роботу.

Колектив Міжнародного інституту бізнесу приєднується до привітань і бажає нашим випускникам нових ідей та ефективних рішень!