2010-06-14

Львів і Харків стали першими містами проведення семінарів в рамках спільного проекту МІБ і СІРЕ "Вдосконалення корпоративного управління в секторі малого й середнього бізнесу"

Головна/Новини МІБ/Львів і Харків стали першими містами проведення семінарів в рамках спільного проекту МІБ і СІРЕ "Вдосконалення корпоративного управління в секторі малого й середнього бізнесу"

 

14 травня 2010 року у м. Львів успішно стартувала низка регіональних безкоштовних семінарів на тему "Вибір оптимальної організаційно-правової форми ведення бізнесу: усунення регуляторних бар’єрів". Бізнес громада Львова виявилась напрочуд активною.

 

На семінарі були присутні представники крупніших акціонерних товариств і провідних юридичних компаній Львова. Семінар також відвідала Начальник Львівського територіального управління ДКЦПФР,і тим самим засвідчила високу актуальність тематики семінару для державних установ в розрізі останніх змін законодавства.

Основним доповідачем семінару став Директор Центру корпоративного управління Окунєв Олександр Йосипович. Він розкрив для слухачів найактуальніші питання щодо сучасних реорганізаційних процесів в Україні, викликаних останніми змінами Закону України "Про акціонерні товариства". Дискусія, яку було організовано після обговорення основних тематичних сесій семінару, додала до почутого практичні аспекти та вдало завершила подання всієї інформації.

Наступним кроком проекту стала організація подібного семінару для східного регіону України. 4 червня Харківське товариство мало можливість в повному обсязі отримати інформацію щодо вдосконалення корпоративного управління власних компаній через реорганізаційні процеси.

Слухачі отримали друкований роздаткових матеріал основних тез виступів доповідачів а також дві тематичні брошури, підготовленні спеціально для слухачів цих семінарів.

Представники акціонерних товариств Харківського регіону продемонстрували добре виважену схему ставлення запитань. Жодне питання не обговорювалось двічі, що дало змогу розкрити максимальну кількість хвилюючих тем. До того ж, слухачі мали можливість заздалегідь, на моменті реєстрації, поставити питання доповідачам. Перелік цих питань був ретельно вивчений фахівцями і відповіді було презентовано безпосередньо на заході.

Наступний семінар подобної тематики заплановано на 18 червня у м. Одеса. Підведення же підсумків регіональної програми та проекту взагалі відбудеться на 28 вересня у м. Київ у форматі Конференції.