2010-04-24

24 квітня 2010р. в 13:00 в Міжнародному Інституті Бізнесу відбудеться зустріч, присвячена 5-річчю першого випуску студентів програм Королівського Інституту Зв’язків з Громадськістю (CIPR).

Головна/Новини МІБ/24 квітня 2010р. в 13:00 в Міжнародному Інституті Бізнесу відбудеться зустріч, присвячена 5-річчю першого випуску студентів програм Королівського Інституту Зв’язків з Громадськістю (CIPR).

 

МІБ запрошує випускників різних років навчання, студентів, викладачів, всіх, хто навчався та навчається на програмах CIPR, а також небайдужих людей, зацікавлених в подальшому розвитку цивілізованої та могутньої PR- індустрії і формуванні товариства високопрофесійних PR- спеціалістів в нашій країні, прийняти участь у даному заході.

 

Про найновіші тенденції розвитку PR у світі та Україні, Ви дізнаєтесь з виступів Мирослава Когута, Виконавчого директора Romyr & Associates Ukraine Ltd, Академічного керівника програм CIPR у МІБ; Мартіна Нанна, Генерального директора Whites Communication International Public Relations, викладача CIPR; Антона Усова, Головного радника Європейського Банку Реконструкції та Розвитку, викладача CIPR. Випускники програм різних років поділяться своїм досвідом і кар’єрними можливостями, які були "до і після CIPR".

Більш детально з Програмою заходу можна познайомитись тут.

Для того, щоб прийняти участь, необхідно заповнити реєстраційну форму.