2010-01-25

Директор Центру корпоративного управління МІБ Окунєв Олександр Йосипович знову обраний до складу Експертної ради з питань корпоративного управління при ДКЦПФР

Головна/Новини МІБ/Директор Центру корпоративного управління МІБ Окунєв Олександр Йосипович знову обраний до складу Експертної ради з питань корпоративного управління при ДКЦПФР

 

Директор Центру корпоративного управління МІБ Окунєв Олександр Йосипович знову обраний до складу Експертної ради з питань корпоративного управління (Експертна рада) при Державній комісії з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР).

Пан Окунєв входить до складу Експертної ради вже багато років, з моменту її створення. У грудні 2009 р. на засіданні ДКЦПФР було прийняте рішення про затвердження Положення про Експертну раду. У ньому визначено основні завдання та напрями діяльності, внутрішня організація роботи Експертної ради та її склад. Повний текст Рішення ДКЦПФР № 1556 від 08.12.2009р. читайте тут.

 

Центр корпоративного управління МІБ (ЦКУ) протягом дев’яти років існування завжди допомагав своїм клієнтам у вирішенні проблемних ситуацій, які виникали у зв’язку із застосуванням корпоративного законодавства, проводив консультації з представниками ДКЦПФР, доводив до відома Експертної ради пропозиції та зауваження власних клієнтів щодо нормативних документів ДКЦПФР з корпоративного управління. Одним із дієвих інструментів такої роботи і є участь пана Окунєва у роботі Експертної ради, адже багато проблем є типовими для всіх і потребують системного вирішення.

Закликаємо всіх клієнтів ЦКУ не залишатися осторонь від важливої справи вдосконалення чинного корпоративного законодавства, надсилаючи пропозиції та зауваження на адресу: 03179, м. Київ, Брест-Литовське шосе, 8 А, Міжнародний інститут бізнесу, Центр корпоративного управління, Окунєву О.Й. або електронною поштою: cg@iib.com.ua.