2010-04-11

10 квітня в Міжнародному Інституті Бізнесу відбулась відкрита лекція Мирона Василика, віце-президента компанії PBN, викладача програм CIPR на тему " PR та президентські вибори 2010 в Україні".

Головна/Новини МІБ/10 квітня в Міжнародному Інституті Бізнесу відбулась відкрита лекція Мирона Василика, віце-президента компанії PBN, викладача програм CIPR на тему " PR та президентські вибори 2010 в Україні".

Лекцію відвідали студенті та випускники програм Королівського Інституту Зв’зків з Громадськістю (CIPR).

Варто зазначити, що у якості експерта виступив Гліб Вишлінський, керівник відділу досліджень ринків компанії GfK Україна.

Під час відкритої лекції обговорювались теми PR та демократії, конституційних норм проведення виборів, також розглядались кейси щодо специфіки "помаранчевого" електорату, стратегії перевиборів президента, екзит-полів тощо.

Присутні на лекції студенти і випускники програм CIPR взяли активну участь в обговоренні. Ми вдячні всім присутнім за активну участь у лекції.

Будемо раді зустрітися зі студентами та випускниками національної команди CIPR на інших заходах, які Міжнародний Інститут Бізнесу планує проводити найближчим часом.

24 квітня 2010р. в 13:00 в Міжнародному Інституті Бізнесу відбудеться зустріч, присвячена 5-річчю першого випуску студентів програм Королівського Інституту Зв’язків з Громадськістю (CIPR).