2009-12-08

Підготовка персоналу для середнього та малого бізнесу

Головна/Новини МІБ/Підготовка персоналу для середнього та малого бізнесу

 

2-4 грудня 2009 року в рамках Форуму з Франчайзингу 2009: "Франчайзинг - Рецепт ефективного зростання підприємств виробничо-торговельної сфери в умовах кризи" Міжнародний інститут бізнесу презентував свої програми підготовки менеджменту в Україні і проекти відкритих семінарів з навчання фахівців середнього та малого бізнесу.

 

У рамках розвитку франчайзингових бізнес-моделей були повною мірою розкриті питання і вперше озвучені не тільки плюси і перспективи розвитку бізнесу на умовах франчайзингу, а й проблематика. Це стосується юридичних питань, економіки, управління франчайзинговою мережею, франчайзингового пакету, проектному підході до франчайзингу та підготовка персоналу.

А так само були презентовані франчайзингові проекти в галузі громадського харчування, роздрібної торгівлі та дитячої освіти.

На форумі була презентована книга "Франчайзинг. Теорія та практика ". Це перша повноформатна книга з франчайзингу в Україні. У книзі представлений міжнародний глосарій франчайзингу, практика ведення бізнесу та досвід успішних моделей бізнесу з франчайзингу. Книга випущена обмеженим накладом у 1000 примірників.

Джерело: triarh.com