2009-12-17

Випуск 4 когорти програми International MBA

Головна/Новини МІБ/Випуск 4 когорти програми International MBA

 

12 грудня вже вчетверте в конференц-залі зібралися випускники програми International MBA Міжнародного інституту бізнесу. В цьому році серед випускників був топ-менеджмент провідних українських та закордонних компаній: Верес, КийАвіа, Ерсте Банк, Київстар, Бунге, MILI та багато інших.

 

Президент МІБ, Володимир Миколайович Заболотний, щиро привітав 26 випускників і побажав їм гордо нести звання Master of Business Administration МІБ, до здобуття якого вони йшли довгі два роки. Володимир Миколайович закликав випускників підтримувати зв`язки між собою, запросив брати участь у зустрічах випускників та інших заходах, що організовує МІБ. Також Президент побажав успіхів і нових досягнень випускникам IMBA.

Ендрю Гаудес, заступник декану факультету бізнес адміністрування Університету Нью Брансвік, привітав випускників з досягненням високої мети. Пан Гаудес наголосив на новому статусі дипломованих випускників IMBA, а також закликав пам`ятати про обов`язок перед суспільством та робити максимум для покращення ситуації в Україні та світі.

Олександр Окунєв, доцент МІБ, викладач бізнес-права та корпоративного управління МІБ, звертаючись до випускників, побажав пам`ятати про те, що двері МІБ завжди відчинені, а викладачі зажди готові допомогти порадою в будь-якій складній ситуації. Олександр Йосипович подякував родичам та близьким випускників за підтримку і розуміння. Руслан Лемещук, викладач організаційних комунікацій, HR та лідерства, побажав ставити нові цілі і завжди рухатись вперед, успішно долаючи перешкоди. Як викладач курсу з лідерства, пан Лемещук нагадав випускникам наскільки важливо бути однією командою в досягненні успіху. Ольга Карпова, ВО Віце-Президента МІБ, поздоровила 4 когорту IMBA з отриманням дипломів, побажала справжнього свята в цей щасливий і трохи сумний день.

Від імені випускників виступила Олена Корчинська, директор КийАвіа. Олена висловила подяку викладачам МІБ, підкреслила важливість і актуальність вивчених предметів, а також професіоналізм викладачів.

Від усього серця вітаємо випускників програми International MBA!