2009-11-17

Форум: Бізнес-освіта в Україні. Де і чому вчитися?

Головна/Новини МІБ/Форум: Бізнес-освіта в Україні. Де і чому вчитися?

 

У період економічної нестабільності за "парти" готові сісти багато керівників компаній. Однак куди ж піти вчитися - ось у чому полягає головне питання багатьох керівників.

 

Відомо, що бізнес-освіта коштує недешево, але навіть заплативши за навчання ми не отримуємо гарантії, що отримані знання актуальні й застосовні на практиці.

Розуміючи необхідність у вирішенні даного питання, організатори форуму "Рецепт ефективного зростання підприємства виробничо-торговельної сфери в умовах кризи", компанія ТРІАРХ, запросила одного з провідних операторів бізнес-освіти, який з 1993 року зарекомендував себе як заклад, що надає освіту високого рівня - Міжнародний Інститут Бізнесу.

Крім питань бізнес-освіти Ви дізнаєтеся з чого необхідно починати при відкритті власного бізнесу, якою має бути концепція і стратегія розвитку бізнесу для побудови успішної компанії, оптимізація бізнес-процесів, розвиток франчайзингових систем та ін.

Форум відбудеться 2-4 грудня в Києві, в міжнародному виставковому центрі "Київ Експо Плаза" в павільйоні № 1, конференц-залі № 3.

Довідка:

МІБ (Міжнародний Інститут Бізнесу) - перший і єдиний заклад в Україні, який:

• Пропонує спільні з північноамериканськими школами бізнесу дипломні програми бізнес-адміністрування;

• Є одним з найбільших у Центральній та Східній Європі навчально-екзаменаційних центром передових міжнародних професійних асоціацій;

• Дає українському бізнесу повний спектр продуктів та послуг у галузі освіти в сфері стратегії бізнесу, менеджменту, маркетингу, корпоративного управління, корпоративних фінансів, управління людськими ресурсами, управлінського обліку, операційного менеджменту та логістики.