2009-06-23

Конференція "Законодавче регулювання оціночної діяльності в Україні. Сучасний стан та перспективи розвитку"

Головна/Новини МІБ/Конференція "Законодавче регулювання оціночної діяльності в Україні. Сучасний стан та перспективи розвитку"

 

Однією з найбільш актуальних сьогодні проблем є проблема всебічного розвитку оціночної діяльності як у міжнародному, так і в національному контексті. Разом з тим надзвичайно важливим є законодавче регулювання ринку оціночних послуг.

 

Запрошуємо Вас 10 липня 2009 року взяти участь у науково-практичній конференції "Законодавче регулювання оціночної діяльності в Україні. Сучасний стан та перспективи розвитку". Конференція відбудеться за підтримки Українського товариства оцінювачів та Асоціації фахівців з оцінки.

Основні розділи програми:

  • міжнародний досвід законодавчого регулювання;
  • державне регулювання оціночної діяльності;
  • саморегулювання в оціночній діяльності;
  • система підготовки та перепідготовки оцінювачів;
  • сертифікація (ліцензування) суб’єкта оціночної діяльності;
  • страхування;

Конференція відбудеться за участю представників Фонду державного майна України, Державного комітету України із земельних ресурсів, народних депутатів України, представників органів державного регулювання, а також громадських організацій.

Початок реєстрації о 10.00 за адресою: м. Київ, Брест-Литовське шосе, 8а (ст. М. Житомирська,кожні 15 хв. курсує фірмовий автобус МІБ).

Реєстрація за тел.: 585-00-33, 585-00-40 – Кіріна Тетяна Гаврилівна, Прудка Тетяна Михайлівна або

зареєструватися

Участь у конференції безкоштовна, обід - 70 грн.