2009-03-24

Новий інструмент підвищення ефективності управлінської команди: МІБ починає реалізацію інноваційного продукту для ринку бізнес-освіти України

Головна/Новини МІБ/Новий інструмент підвищення ефективності управлінської команди: МІБ починає реалізацію інноваційного продукту для ринку бізнес-освіти України

 

Міжнародний інститут бізнесу - провідна бізнес-школа України - розробив нову комплексну програму управлінського розвитку "Ефективний менеджмент в умовах змін" (IIB Accelerated Executive Development Program).

Ідея програми - максимально ефективно та у короткий термін допомогти компаніям у розвитку менеджерів, яким компанія може довірити і довіряє рішення важливих задач розвитку бізнесу. Програма акцентує увагу винятково на проблемах, що актуальні сьогодні для бізнесу в Україні.

 

Президент МІБ Олександр Мертенс зауважив, що "пропонуючи цю програму, ми переконані, що якість та ефективність менеджменту – головний фактор, який може забезпечити збереження компанією лідируючих позицій, особливо, в сьогоднішніх умовах економічної кризи".

Підготовка менеджерів у цій програмі максимально прив’язана до специфіки компанії та її нинішніх задач. Команди учасників готують разом із провідними викладачами МІБ проекти, що спрямовані на вирішення сьогоднішніх проблем своїх організацій. Зміст проектів узгоджується з керівництвом компаній.

"Інноваційність цієї програми у поєднанні консалтингу, навчання та роботи над проектами, сфокусованості на сучасні актуальні проблеми компаній і гармонійному поєднанні основних проблем управління бізнесом у стислому форматі", - повідомила Лана Максимова, директор із зв’язків з громадськістю МІБ.