2009-05-25

Насичений травень слухачів Еxecutive МВА.

Головна/Новини МІБ/Насичений травень слухачів Еxecutive МВА.

 

На початку місяця в одній із фінансових столиць світу – Цюріху, пройшов традиційний зарубіжний модуль програми ЕМВА. У межах модуля, проведеного партнером МІБ – Swiss Business School вивчалися курси International Financial Management та Venture Capital and Private Equity.

 

Протягом двох тижнів слухачі мали можливість не лише теоретично, а й на практиці вивчати механізми роботи фінансових установ та практику великих міжнародних компаній. Особливо запам’яталися зустрічі з менеджерами Philip Morris, Tissot, на яких була можливість дізнатися, як працюють компанії у кризовий період, побувати "за лаштунками" Цюрихського аеропорта і наочно побачити найкращу практику операційного менеджменту та управління проектами. Хоча програма була насиченою, проте знайшовся час познайомитися з місцевими культурними традиціями, історією, відвідати прекрасний Люцерн, знамениті Рейнські водоспади. Не могли залишити без уваги і чемпіонат світу з хокею, повболівати за кращі команди.

Естафету підхопив й перший курс Еxecutive МВА з виїзною сесією, що відбулася в Туреччині. Така поїздка надає унікальну можливість об’єднати і заняття і спілкування за межами аудиторій. Два найважливіших курса – "Організаційна поведінка" й "Управлінський облік" у виконанні провідних викладачів МІБ д.е.н. Білошапки В.А. та д.т.н. Савчука В.П. проходили дуже активно, обговорення кейсів затягувалося до пізньої ночі. Однак у перервах знаходилися сили для запливів, а ввечері - на волейбольний матч.