2009-05-29

Особливості управління підприємством у період ринкових трансформацій

Головна/Новини МІБ/Особливості управління підприємством у період ринкових трансформацій

 

28 травня відбувся другий семінар із серії "Особливості управління підприємством у період ринкових трансформацій", який був присвячений управлінню виробництвом на підприємстві, організований компаніями "Майкрософт Україна" та Innoware. В семінарі брали участь представники таких компаній як Катех-Електро", Витратні Матеріали, Атраком та ін.

 

Міжнародний інститут бізнесу представляла Людмила Батенко, директор Центру продуктивності МІБ. У своєму виступі Людмила Батенко розглянула питання, що постають перед підприємством задля підвищення конкурентоздатності та ефективності операційної системи підприємства, а саме: скорочення термінів виконання замовлень, забезпечення гнучкості виробництва, зниження витрат, підвищення якості продукції тощо. Також була представлена програма REFA, яка зорієнтована на вирішення вищевказаних завдань.

Семінар продовжив Віталій Курдюмов, керівник відділу продажів компанії Innoware, який розповів про переваги та особливості використання сучасних управлінських та інформаційних технологій на платформі Microsoft Dynamics®. Система охоплює всі аспекти управління підприємством: виробництво та дистрибуцію, управління ланцюгами постачання й проектами, фінанси та засоби бізнес-аналізу, управління взаємовідносинами з клієнтами та персоналом.

Наступний семінар присвячений питанням фінансового та управлінського обліку відбудеться 4 червня за адресою: м.Київ, вул. Жилянська, 75, 4-й поверх, компанія "Майкрософт Україна".

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь за адресою:marketing@iib.com.ua