2005-03-24

МІБ відкриває новий цикл семінарів для топ-менеджменту та власників бізнесу - "ТОП-МАЙСТЕРНЯ"

Головна/Новини МІБ/МІБ відкриває новий цикл семінарів для топ-менеджменту та власників бізнесу - "ТОП-МАЙСТЕРНЯ"

 

 

Навесні 2005 року Міжнародний інститут бізнесу відкриває новий цикл навчальних програм для топ-менеджменту та власників бізнесу "ТОП-МАЙСТЕРНЯ".

Головна мета цього навчального проекту – "озброїти" ОСІБ, ЯКІ ПРИЙМАЮТЬ РІШЕННЯ в українських компаніях знаннями, навичками та технологіями, необхідними для управління бізнесом.

"ТОП-майстерня" на сьогоднішній день включає в себе модульну програму "Стратегія і тактика управління виробництвом", навчальний курс"Стратегія компанії. Ефективні інструменти для створення конкурентної переваги бізнесу"", а також семінари "Balanced Scorecard власноруч", "Агресивне зростання. Маркетингові інструменти боротьби за споживача" та "Бюджетування як засіб стратегічного управління компанією".

 

За словами Директора з продажу МІБ Марини Колотової, "каждая из этих программ, отвечает на вопрос – что должен понимать и уметь применять руководитель в области стратегического управления, производственного менеджмента, маркетинга, финансов, управленческого учёта".

Реалізація заходів, з яких складається ТОП-МАЙСТЕРНЯ, можлива як у відкритому, так і в корпоративному форматі, вони можуть проводитися як в Києві, так і в інших регіонах України.

Найближчий семінар в рамках „ТОП-майстерні" відбудеться 15-17 квітня. Це буде перший семінар 4-модульної програми „Стратегія і тактика управління виробництвом" для менеджерів вищої ланки. Його назва - „Стратегічне управління виробництвом та проектний менеджмент".

Додаткова інформація та реєстрація на весняні семінари "ТОП-майстерні" - за тел. (044) 4563700 або e-mail – marketing@iib.com.ua , а також на нашому сайті.