2005-04-10

Що треба для успішної кар’єри в Україні? (можливості МІБ)

Головна/Новини МІБ/Що треба для успішної кар’єри в Україні? (можливості МІБ)

 

 

"Сезон" набору на дипломні програми МІБ відкрито!

Топ-менеджери та власники бізнесу можуть стати студентами програмиExecutive MBA.

Для фахівців та менеджерів, які прагнуть кар’єрного зростання, відкриті Українська Програма Бізнес Адміністрування (УПБА) таКанадська Програма "Бізнес Менеджмент" (КПБМ).

Для фахівців, менеджерів та директорів з маркетингу, є можливість отримати міжнародну кваліфікацію на програмах Chartered Institute of Marketing (CIM, Великобританія).

Слідкуйте за графіком презентацій, запитуйте, та приходьте!

Зрозуміти логіку дипломних програм МІБ Ви зможете, переглянувши презентацію Президента МІБ Михайла Крікунова, яку він зробив на Міжнародній освітній виставці UIEF, яка проходила в Києві 8-10 квітня.

"Как попасть в Карнеги-холл? Или что нужно для успешной карьеры в Украине"

 

Топ-менеджери та власники бізнесу можуть стати студентами програмиExecutive MBA. Програма орієнтована на професійний розвиток керівника. ЕМВА дає системний погляд на управління бізнесом, що необхідний для зростання вартості компанії. Набір триває до 15 липня.

Для менеджерів, що прагнуть кар’єрного зростання, відкриті Українська Програма Бізнес Адміністрування (УПБА) та Канадська Програма Бізнес Менеджменту (КПБМ). Таким чином, ви можете отримати бізнесу-освіту, що підтверджується державним дипломом чи північно-американським учбовим закладом. Набір на УПБА триває до 15 липня, на КПБМ - до 30 червня.

Для менеджерів з маркетингу та директорів з маркетингу, що мають управлінський досвід, є можливість підтвердити свою кваліфікацію на програмі Chartered Institute of Marketing (Великобританія). Набір триває до кінця червня.

Слідкуйте за графіком презентацій, запитуйте, та приходьте!