2009-01-09

Міжнародний інститут бізнесу проводить набір на програму International MBA

Головна/Новини МІБ/Міжнародний інститут бізнесу проводить набір на програму International MBA

 

Знання - Професійне спілкування – Розвиток кар’єри – девіз програми International MBA для успішних людей.

МІБ проводить набір слухачів для навчання на програміInternational MBA, яка пропонується амбіційним талановитим людям, які володіють потенціалом і націлені на розвиток успішної кар’єри в міжнародних компаніях, що ведуть бізнес, як в Україні, так і за кордоном.

 

International MBA - унікальна програма на ринку бізнес-освіти України, що дає можливість одержати одночасно ступінь Master of Business Administration і дипломи двох престижних навчальних закладів - Міжнародного інституту бізнесу, Україна, і Університету Нью-Брансвік, Канада.

Програма відповідає кращим світовим стандартам якості програм Master of Business Administration, що підтверджено міжнародною акредитацією Аssociation of МВАs.

Програма дає можливість систематизувати і одержати нові знання, оволодіти інтегрованим набором інструментів управління бізнесом. Навчання на програмі дає розуміння динамічного глобального середовища та особливостей ведення бізнесу міжнародними компаніями, які працюють в Україні.

Ще однією безсумнівною перевагою програми є можливість формування кола професійного спілкування, обміну досвідом і встановлення бізнес-контактів із колегами з різних країн. Тільки у випадку навчання на програмах МВА МІБ студенти та випускники мають можливість приєднання до глобальної мережі студентів і випускників програм МВА кращих бізнес-шкіл світу, пропозиціям роботодавців з усього світу та чудових інформаційних ресурсів.

Додаткову інформацію Ви можете дізнатися у менеджера програми Олени Рудавки за телефоном (044) 585 00 33 (внутр. 137) або по e-mail: mba@iib.com.ua.