2009-01-23

Управління бізнесом в умовах економічного спаду: як трансформувати діяльність компанії? - практичні рекомендації Володимира Савчука

Головна/Новини МІБ/Управління бізнесом в умовах економічного спаду: як трансформувати діяльність компанії? - практичні рекомендації Володимира Савчука

 

 

Міжнародний інститут бізнесу розпочинає серію семінарів і майстер-класів провідних викладачів інституту під загальною назвою "Ефективні стратегії бізнесу в умовахщо змінюються". Кожен семінар сфокусований на різних аспектах діяльності компаній враховуючи сучасні проблеми у світовій і вітчизняній економіці.

Відкриває серію майстер-клас професора Володимира Савчука "Управління бізнесом в умовах економічного спаду: як трансформувати діяльність компанії?", що відбудеться 14 лютого 2009 року за адресою: Брест-Литовське шосе, 8а.

 

Вітчизняний бізнес вступає у фазу, коли відбувається переоцінка поточних цінностей. Єдиного універсального рішення, що позбавить компанію від усіх проблем, не існує. Власникам і керівникам необхідно самостійно обрати шлях, яким піде компанія під час кризи: детально продумати всі можливі варіанти трансформації діяльності компанії.

У лаконічному 4-х годинному форматі майстер-клас дасть відповіді на такі актуальні питання:

  • Яку роль у протидії кризі грають стратегічні активи і компетенції компанії?
  • Які корпоративні культури і лідери виживуть у кризових умовах?
  • Які цілі та ключові показники ефективності варто використовувати під час кризи?
  • Яку роль відіграє маркетингова діяльність в умовах кризи?
  • За допомогою яких інструментів можна підвищити операційну ефективність бізнесу?
  • Як управляти прибутком і грошовим потоком під час кризи?
  • Яку роль відіграє бюджетування?
  • Які інвестиційні проекти можуть бути доцільними в кризових умовах?
  • Як мотиваційна система зможе стимулювати діяльність персоналу в умовах кризи?

Володимир САВЧУК – професор Міжнародного інституту бізнесу, керуючий партнер компанії "Стратегічний партнер". Фахівець у галузі стратегічного управління та фінансового менеджменту. Ідеолог і засновник "Школи фінансового менеджменту професора Савчука".

Провів більше 100 семінарів для таких компаній, як "Київстар", "Дніпроенерго", "Інтерпайп", НАК "Нафтогаз України", "Олімп", "ТНК-ВР Україна" та ін. Автор бестселеру "Фінансовий менеджмент. Практична енциклопедія".