2008-11-28

Засідання МВА Клубу Міжнародного інституту бізнесу

Головна/Новини МІБ/Засідання МВА Клубу Міжнародного інституту бізнесу

 

 

Міжнародний інститут бізнесу запрошує випускників і слухачів програм МВА МІБ на чергове засідання МВА Клубу, яке відбудеться 13 грудня 2008 року за адресою вул. Дегтярівска, 51, 2-й поверх, конференц-зал. Початок о 14.00. Реєстрація учасників починається о 13.30.

Тема Клубу МВА - "Криза - проблема або можливості?", яка буде обговорюватися у рамках круглого столу за такими напрямками:

  • Макроекономіка: сценарії та прогнози на 2009 рік
  • Резерви оптимізації та підвищення ефективності бізнесу, удосконалювання бізнес-процесів (Модератор Г. Каніщенко, група з впровадження "Стратегічні майстерні")
  • Підтримка довіри до компанії та вартості бізнесу в період кризи: реальна вартість репутації (Модератор М.Стародубська, комунікаційна компанія "Михайлов і Партнери Україна")
  • Особливості управління персоналом в умовах трансформації: парадокси, завдання, можливості (Модератор Р. Лемещук, консалтингова компанія " AB-Capital")
  • Управління підприємством в умовах кризи: загальна система антикризових заходів (модератор В. Савчук, консалтингова компанія "Стратегічний партнер") .

 

Крім участі у дискусії, члени Клубу МВА довідаються про останні новини МІБ, досягнення і плани бізнес-школи на наступний рік, поспілкуються зі своїми колегами та викладачами у теплій дружній обстановці на фуршеті.

Зареєструватися для участі в засіданні

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся:

Людмила Панченко

Секретар MBA Клубу МІБ

тел. (044) 456-37-00, внутрішній номер - 139

e-mail: mba@iib.com.ua