2005-02-01

3-6 лютого в МІБ відбудеться практикум з брендінгу за участю менеджерів „Оболонь" та „Союз-Віктан"

Головна/Новини МІБ/3-6 лютого в МІБ відбудеться практикум з брендінгу за участю менеджерів „Оболонь" та „Союз-Віктан"

 

 

3-6 лютого в Міжнародному інституті бізнесу (МІБ) відбудеться практикум „Створення та управління брендами. Робота над помилками". Ця програма призначена для компаній, що мають на меті перетворити свій товар в бренд, створити бренд з нуля або ефективно управляти вже існуючими брендами і прагнуть повністю контролювати процес.

 

В якості викладачів в семінарі візьмуть участь Наталія Писаренко – к.е.н., Директор Центру маркетингових інновацій МІБ, Віталій Ткаченко - груп-бренд-менеджер ЗАТ "Оболонь", Разумний А.Г., к.е.н., Директор з маркетингу "Кернелл Груп" та Оксана Добрянська - бренд-менеджер ТМ "Союз-Виктан".

Викладення матеріалу побудовано на розгляді числених прикладів (вдалої та не дуже) діяльності українських, російських, білоруських та світових виробників.

По ходу роботи учасники практикуму матимуть змогу створити власну "конструкцію" бренду та наповнити її змістом, розробити проект виведення на ринок, створити систему внутрішнього управління.

Додаткову інформацію про програму Ви можете отримати на сайті МІБ -/actionopen.asp?cid=&act=142 або за тел. (044) 4563700 чи ел. поштоюmarketing@iib.com.ua