2008-10-16

Створення професійного співтовариства корпоративних секретарів України

Головна/Новини МІБ/Створення професійного співтовариства корпоративних секретарів України

 

Міжнародний інститут бізнесу уже протягом багатьох років у співпраці з Фондом державного майна України реалізовує навчальну програму "Корпоративний секретар". За цей час успішно склали іспит і отримали кваліфікаційний сертифікат корпоративного секретаря 340 представниківпровідних українських компаній.

 

Звичайно, із закінченням цієї програми не завершилося спілкування її випускників з фахівцями Інституту та між собою. Останнім часом все частіше лунали побажання організаційно оформити професійне співтовариство корпоративних секретарів, яке фактично склалося навколо випускників програми МІБ, в Асоціацію Корпоративних Секретарів.

Цю ідею підтримали фахівці Міжнародного інституту бізнесу та багатьох великих вітчизняних виробничих підприємств, банківських та фінансових структур, професійних учасників фондового ринку. Створення такого співтовариства, на думку ініціаторів, сприятиме підвищенню статусу, зростанню професіоналізму та авторитету Корпоративного секретаря в Українських компаніях.

З повним текстом звернення ініціативної групи щодо створення співтовариства можнаознайомитися в розділі "Професійне співтовариство корпоративних секретарів"обговорити на Форумі