2008-10-20

Корпоративна програма для ВАТ "Укрексімбанк": стратегічний аспект.

Головна/Новини МІБ/Корпоративна програма для ВАТ "Укрексімбанк": стратегічний аспект.

 

Міжнародний інститут бізнесу проводить корпоративну програму "Підвищення ефективності управління системою філіальної мережі банку" для керівників і заступників керівників філій ВАТ "Укрексімбанк".

Основні цілі програми - забезпечити єдине цілісне розуміння менеджерів філіальної мережі банку цілей, завдань і стратегічного напрямку розвитку системи продажів.

Писаренко Наталія, директор Центру маркетингових інновацій МІБ, ознайомить слухачів з інструментами і технологіями у сфері стратегічного й операційного управління у процесі виконання професійних функцій менеджменту корпоративного та роздрібного секторів компанії на різних рівнях управління.

 

За період з 20 вересня по 14 грудня 2008 року навчання на програмі пройдуть більше 70 співробітників банку.

Довідка: ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" – універсальна кредитно-фінансова установа з 100% державним капіталом. "Укрексімбанк" належить до групи найбільших банків України, має відділення в усіх областях і найбільших індустріальних містах країни. За результатами дослідження, проведеного міжнародним рейтинговим агентством Standard & Рооr’s і Агентством фінансових ініціатив, "Укрексімбанк" другий рік поспіль визнаний найбільш прозорим банком України.