2008-10-22

Розпочала навчання 8-ма генерація Еxecutive МВА МІБ

Головна/Новини МІБ/Розпочала навчання 8-ма генерація Еxecutive МВА МІБ

 

15 жовтня розпочалися заняття для 8-ї генерації програми Еxecutive МВА 2008 Міжнародного інституту бізнесу. Цього року 32 особи, серед яких власники бізнесу (45%) і топ-менеджери (55%) українських компаній, стали слухачами Еxecutive МВА.

Профіль групи:

• Середній вік — 37 років;

• Чоловіків — 75%, жінок — 25%;

• Досвід роботи до початку програми (у середньому) — 15 років;

• Досвід роботи на управлінських позиціях (у середньому) — 8 років.

Компанії, які представляють учасники програми: Kyivstar GSM, ПУМБ, Дельтабанк, ЗАТ "ВЕСКО", BIS Holdiing, Інфобілд, MTI, ТПК ОМЕГА Автопоставка, Valmi Automotive, Юг-Контракт, ГК Моліс, Дніпроенерго, CRH-Ukraine, Павлоградвугілля, EBEWE Pharma, Ukrrostrans LLS, ГК Фокстрот та інші.

 

Програма розпочалась триденною виїзною орієнтаційною сесією у Пущі-Лісовій, яку провів Геннадій Юшкін, тренер-консультант у галузі фінансового управління, стратегічного планування та організаційного розвитку. Слухачі взяли участь у діловій грі, що імітує реальні ситуації у роботі компанії з урахуванням стану ринку, конкуренції, розробки нових видів продукції та інших факторів, які суттєво впливають на роботу реального бізнесу. Такий підхід дозволяє слухачам не лише опанувати додаткові практичні навички вирішення щоденних управлінських завдань, але й краще познайомитись з учасниками програми.

На урочистій церемонії відкриття програми 18 жовтня були присутні почесні гості, які надихнули слухачів і налаштували на захоплюючу, але кропітку і важку працю. Так, Віктор Асканас, професор менеджменту Університету Нью Брансвік (Канада), висловив думку, що завдання Еxecutive МВА — привнести в організацію високі стандарти управління, що базуються на слугуванні суспільству. Тільки тоді компанія зможе отримати ресурси, необхідні для її успішної роботи. Навчання на програмі надасть інструменти, що дозволять зрозуміти закономірності, що відбуваються у світі в умовах глобалізації. Пан Булент Гюльтекін, професор фінансів школи бізнесу Уортона університету Пенсільванії (США), відзначив важливість не лише нових знань, але і співтовариства, яке буде створене слухачами за два роки, як цінного джерела досвіду, практичних знань і нових ділових контактів.

З привітаннями до студентів звернувся Хенрік Стернічук, професор менеджменту та міжнародного бізнесу Університету Нью Брансвік, Голова Наглядової ради і перший Президент МІБ, який приєднався до привітань і побажав слухачам програми розвивати лідерські якості, які дозволять зробити перший крок і повести за собою колег шляхом успішного розвитку компанії.

Навчання у стінах бізнес-школи розпочалося вступною лекцією відомого українського економіста Олександра Пасхавера, Президента Центру Економічного Розвитку. Лекція була присвяченої новітній історії України та основним тенденціям розвитку економіки в нашій країні.

Колектив Міжнародного інституту бізнесу вітає слухачів зі вступом на програму Executive MBA бажає натхнення та наполегливості у навчанні!