2008-11-07

Вітаємо слухачів програм CIPR з початком нового навчального року!

Головна/Новини МІБ/Вітаємо слухачів програм CIPR з початком нового навчального року!

 

14 студентів програми CIPR Advanced Certificate на і 12 студентів програми CIPR Diploma, які успішно пройшли вступні іспити, розпочали навчання з 1 листопада 2008 року в МІБ, єдиному акредитованому навчальному центрі CIPR в Україні.

З привітаннями до слухачів звернулися Ольга Карпова, керівник департаменту академічних програм МІБ, академічний керівник програм CIPR Мирослав Когут, МCIPR, член-засновник UAPR, віце-президент компанії Romyr & Associates Ukraine Ltd.; Сергій Ілуца, викладач програми, менеджер проектів "Whites Communication International Public Relations", випускник програми АС CIPR.

 

Спікери були одностайні у думці, що студенти програм CIPR здобувають не лише нові знання і розуміння стандартів роботи PR-фахівця, визнані в усьому світі, а також стають членами унікального міжнародного професійного співтовариства, реєструючи афілійоване членство в цій престижній організації - CIPR Global Affiliate Membership status.

Перед студентами програм CIPR відкриваються нові унікальні можливості для професійного розвитку і кар’єрного росту. Однак, від студентів вимагається кропітка робота, наполегливість, цілеспрямованість, креативність, порядність і доброзичливе ставлення один до одного і бізнес-школи, що надає можливість навчатись.

Навчання на програмах почалося із вступного заняття, які для студентів АС провів Сергій Ілуца, а для студентів дипломного рівня Лілія Загребельна.

Перший день навчання студенти рівня АС почали з вивчення теми "Sources of PR theory", викладач Мирослав Когут, а студенти дипломної програми – "Defining PR". Заняття проводив викладач програми Мартін Нанн, президент компанії Whites International, МCIPR, член-засновник UAPR.

Колектив Міжнародного інституту бізнесу вітає нову генерацію студентів програм CIPR з початком навчального року й бажає натхнення й успіхів у навчанні!