2005-01-27

Україну відвідає відомий в СНД консультант з впровадження системи Balanced ScoreCard

Головна/Новини МІБ/Україну відвідає відомий в СНД консультант з впровадження системи Balanced ScoreCard

 

 

З 1 по 3 лютого у Міжнародному інституті бізнесу(МІБ) відбудеться семінар "Balanced ScoreCard власноруч". Владислав Толкач розповість українським топ-менеджерам таємниці та практичні технології впровадження системи у компанії.

31 січня з 14-00 до 16-00 у всіх, хто цікавиться цією програмою, буде можливість особисто поспілкуватися з тренером в рамках інформаційного брифінгу, який відбудеться в МІБ.

 

Цей семінар програма є не першим проектом МІБ та пана Толкача. Минулого року він вже проводив семінари та приймав участь у конференції з контролінгу. Під час його останнього візиту журналу "Компаньон" взяв в нього ексклюзивне інтерв’ю про те, від чого залежить успіх впровадження системи збалансованих показників.

Зареєструватися на семінар "Balanced ScoreCard власноруч" -/actionopen.asp?cid=&act=169 .

Для довідки:

Владислав Толкач, директор Академії Контролінгу бізнес-школи "Галактика" (Росія ) та є керівником департаменту контролінгу Інституту приватизації і менеджменту (Бєларусь). Пан Толкач також викладає на програмі Executive MBA Академії підприємництва та менеджменту ім. Леона Козьминського (Польща) та має досвід реалізації більше 20 тренінгових та консалтингових проектів.