2008-10-01

Майстер-клас "Базові навички спілкування зі ЗМІ. CIPR рекомендує"

Головна/Новини МІБ/Майстер-клас "Базові навички спілкування зі ЗМІ. CIPR рекомендує"

 

10 жовтня 2008 року в Міжнародному інституті бізнесу відбудеться презентація програм CIPRта безкоштовний майстер-клас "Базові навички спілкування зі ЗМІ. CIPR рекомендує".

Учасники отримають інформацію про міжнародні професійні кваліфікації Chartered Institute of Public Relations (CIPR), і зможуть відчути себе в якості студентів програми, а саме побувати на занятті курсу "PR in Action", що входить у навчальну програму CIPR Advanced Certificate.

Презентацію проведе Мартін Нанн, викладач програм CIPR МІБ, член-засновник UAPR, генеральний директор "White’s Communication International Public Relations".

Майстер-клас на тему "Базові навички спілкування зі ЗМІ. CIPR рекомендує" проведе Михайло Шуранов, викладач на програмах CIPR МІБ, керівник департаменту державних і громадських зв’язків McDonalds’ Ukraine Ltd., випускник програми CIPR Diploma.

 

Коротка інформація про спікерів

Мартін Айвор Нанн, MCIPR, Генеральний директор White’s Communication International Public Relations. Визнаний фахівець у галузі зв’язків із громадськістю, компанія, яку очолює пан Нанн, є однією із найстарших і провідних компаній у сфері зв’язків із громадськістю в Україні, яка надає консультації багатьом організаціям щодо міжнародної репутації України у тому числі Міністерству закордонних справ України та Mission Ukraine Cognita.

Михайло Шуранов, керівник департаменту державних і громадських зв’язків McDonalds’ Ukraine Ltd.

Михайло мав можливість вивчати PR із двох сторін. Розпочавши свою PR-кар’єру як менеджер по роботі з клієнтами у White’s Communication International Public Relations, він вивчив британський підхід до PR і його методи. Працюючи як фахівець з PR у компанії Avon, а пізніше McDonald’s, він займався плануванням PR діяльності компанії.

CIPR - єдина професійна організація у Великобританії для практиків PR. CIPR займає провідну роль у галузі освіти і тренінгів для індустрії комунікацій. Маючи більш ніж 9500 членів, представників всіх напрямків Public Relations, CIPR є найбільшим інститутом PR у Європі, заснованим у 1948 році. Ключовою діяльністю CIPR є професійний розвиток PR-фахівців. Кваліфікації CIPR – визнаний міжнародний знак якості у Public Relations.

Міжнародний інститут бізнесу має репутацію визнаного лідера бізнес-освіти в Україні. За роки діяльності на ринку освітніх послуг МІБ сформував солідний портфель дипломних, міжнародних кваліфікаційних, відкритих і корпоративних програм.

МІБ є єдиним в Україні акредитованим навчальним центром Чартерного Інституту зі зв’язків з громадськістю (CIPR), що має право реалізовувати програми і надавати освітні послуги CIPR.

Участь у семінарі безкоштовна. Реєстрація - обов’язкова.

Реєстрація на сайті: http://iib.com.ua/forms.asp?iid=1&lang=ua

За додатковою інформацією щодо участі в заході, а також за більш детальною інформацією про програми CIPR в Україні звертайтесь, будь ласка, до

Катерини Величко,

Фахівця з управління програмами та проектами CIPR

Тел.: (044) 456-37-00 (внутр. 135)

E-mail: cipr@iib.com.ua