2008-10-06

Січневі зустрічі корпоративних директорів в Угорщині

Головна/Новини МІБ/Січневі зустрічі корпоративних директорів в Угорщині

 

Вже традиційно одразу після Новорічних свят Міжнародний інститут бізнесу запрошує власників та топ-менеджерів українських компаній на тренінговий курс "Корпоративний директор" до угорського курорту Хевіз, де створені усі умови для ефективного навчання та гідного відновлення.

Цей захід отримав визнання серед клієнтів, багато з яких не тільки висловили задоволення змістом програми та умовами її проведення, а й зазначили необхідність проведення регулярних щорічних зустрічей корпоративних директорів.

З огляду на ці побажання, МІБ цього разу не тільки суттєво оновив програму тренінгу, а й запрошує на Першу конференцію корпоративних директорів "Сучасна проблематика корпоративного управління в Україні". Сподіваємося, що цей захід стане теж традиційним, що дасть змогу регулярно отримувати важливу інформацію, обмінюватися накопиченим досвідом, набувати нових корисних контактів.

 

Конференція триватиме два дні, її програма розділена на чотири дискусійні блоки для обговорення питань сучасного стану й основних проблем корпоративного управління в Україні й за кордоном; взаємовідносин держави, як акціонера, з іншими акціонерами та стейкхолдерами; корпоративного управління в публічних компаніях; сучасної української практики роботи Наглядових рад; побудови ефективного захисту від корпоративного шантажу та корпоративних захоплень. Особливу увагу передбачається приділити питанням вдосконалення корпоративного законодавства, впливу інвестиційного клімату на розвиток системи корпоративного управління в країні, взаємодії менеджерів компанії, акціонерів та інвесторів.

Розклад заходів дозволяє взяти участь, у кожному з них. Участь в обох заходах дозволяє суттєво заощадити кошти.

Запрошуємо взяти участь у січневих заходах МІБ для корпоративних директорів, в якості учасників, доповідачів, партнерів, спонсорів.

Попередні програми тренінгу та конференції Ви можете подивитись тут.

З питань участі звертайтесь до Інни Науменко - тел. (044) 228-87-59 (прямий), 456-37-00 (вн. 132), e-mail: cg@iib.com.ua, web-site: www.iib.com.ua/cg

З питань партнерства, спонсорства, виступу на конференції звертайтесь, будь ласка, до Оксани Журавльової – тел. 456-37-00 (вн. 131), e-mail:Oksana.Zhuravlova@iib.com.ua .