2008-07-23

Випуск програми Executive MBA МІБ

Головна/Новини МІБ/Випуск програми Executive MBA МІБ

 

19 липня відбувся 6-й випуск програми Executive MBA Міжнародного інституту бізнесу. Церемонію відкрив Президент МІБ, Олександр Мертенс, яки привітав випускників із успішним захистом дипломних робіт і подоланням цього важливого життєвого етапу. Адже ступінь МВА це не тільки одержання нових і систематизація існуючих знань, а у першу чергу, особливий спосіб мислення, що відкриває шлях до професійного розвитку менеджера та сприяє росту всієї компанії. Пан Мертенс побажав, щоб кожний випускник не зупинявся на досягнутому і прагнув до скорення нових вершин у бізнесі.

З теплими словами до своїх підопічних звернулися викладачі програми Наталія Писаренко, Людмила Батенко і Владислав Білошапка, які побажали завжди рухатися вперед, але і не забувати інститут, який може стати надійним партнером для реалізації нових та цікавих проектів.

 

         

Два роки навчання пролетіли непомітно і щоб згадати ритм, що існував з першого дня на програмі, і унікальну атмосферу, що панувала під час навчання, гості та випускники подивилися фільм про життя групи, створений на основі фотоматеріалі за два роки навчання у МІБ.

         

"Два роки програми Executive MBA у МІБ я можу коротко охарактеризувати як захоплююче й насичене практикою прямування кожного з нас до нових рубежів кар’єрного росту, самовдосконалення з одного боку, і веденню бізнесу на високому й сучасному рівні – з іншого. Незалежно від існуючого досвіду та базової освіти слухач знайде в цій програмі для себе багато корисного та отримає додатковий заряд творчого натхнення від членів дружнього колективу Міжнародного інституту бізнесу. Хочу побажати всім тим, хто разом з нами пройшов цей шлях, щастя й молодості, адже у вас попереду так багато звершень!", - розповіла випускниця Наталія Загорняк.

На церемонії також пролунали напутні слова випускників студентам 1-го курсу Executive MBA, які перейняли естафету від своїх колег. Бурхливе обговорення навчання на програмі тривало і на прощальному фуршеті.

      

Бажаємо нашим випускникам натхнення для реалізації найсміливіших ідей та успіху в скоренні нових професійних вершин!