2004-12-16

Міжнародний інститут бізнесу провів в м. Рівне семінар про роль бізнес-освіти для розвитку бізнесу.

Головна/Новини МІБ/Міжнародний інститут бізнесу провів в м. Рівне семінар про роль бізнес-освіти для розвитку бізнесу.

 

 

15 грудня в м. Рівне відбувся семінар Міжнародного інституту бізнесу (МІБ, Київ) "Інвестиції в майбутнє: бізнес-освіта як фактор розвитку конкурентоспроможності бізнесу". Головною його темою було значення сучасної бізнес-освіти для успішного ведення бізнесу, професійного розвитку менеджера та проведення ефективної кадрової політики.

 

Семінар було проведено спільно з регіональним партнером МІБ – компанією „Консалт-партнер" – в рамках засідання Рівненського кадрового клубу.

Серед учасників семінару були присутні представники рівненських компаній. Серед них: Рівненський насіннєвий завод (ЄВРОНАСІННЯ), "Камаз-Транс-Сервіс" (міжнародні автомобільні перевезення), "Західна компанія "Дакор" (виробництво цукру), „PST-Украина" (митне брокерське обслуговування), Рівненська облспоживспілка (споживча кооперація), „Рівненський завод високовольтної апаратури", ПФ „Павл" (продукти харчування) та ін.

Перед менеджерами, присутніми в конференц-залі Будинку вчених, виступив Президент МІБМихайло Крікунов, який розповів про фактори конкурентоспроможності компанії, драбину цінностей компанії для ринку, парадокси побудови кар’єри в Україні, новітні пропозиції світової бізнес-освіти та бізнес-школи МІБ.

Семінар в м. Рівне стане продовженням презентаційного туру МІБ по регіонах України. Подібні заходи Інституту вже відвідали мешканці Дніпропетровщини, Одещини та Харківщини.