2004-11-08

МІБ бере участь в конференції "УПРАВЛЕНИЕ ПРЕДПРИЯТИЕМ 2004"

Головна/Новини МІБ/МІБ бере участь в конференції "УПРАВЛЕНИЕ ПРЕДПРИЯТИЕМ 2004"

 

 

9-13 листопада в Києві відбудеться 7-ма Міжнародна спеціалізована виставка та конференція "Управление предприятием 2004". Міжнародний інститут бізнесу на цьому заході буде представлений трьома виступами.

Ми запрошуємо Вас на доповіді наших фахівців:

"Реорганізація маркетингової функції в системі управління підприємством", "Організація та нормування праці за методиками німецького інституту REFA", "Управління матеріальними потоками та моделювання логістичних ланцюжків".

 

Виступи наших фахівців відбудуться:

9 листопада, 16-40, конференц-зал №5 - семінар-презентація "Управління матеріальними потоками та моделювання логістичних ланцюжків за допомогою програмного продукту німецької компанії SDZ". Доповідач - Тетяна Твердушка.

11 листопада, 10-00, конференц-зал №6 - семінар-презентація "Реорганізація маркетингової функції в системі управління підприємством". Доповідач - Наталія Писаренко.

12 листопада, 16-45, конференц-зал №5 - семінар-презентація "Організація та нормування праці за методиками німецького інституту REFA". Доповідач - Юлія Ісаєнко.

Кожна доповідь включатиме приклади конкретних консалтингових та навчальних проектів для українських і зарубіжних компаній, реалізованих МІБ. Під час та після виступів у Вас буде змога отримати додаткову інформацію та поспілкуватися з доповідачами. Заповнивши наші анкети, Ви також отримаєте підбірку публікацій та презентаційних матеріалів від Міжнародного інституту бізнесу.

Ласкаво просимо !!!