2008-05-29

Виїзна сесія слухачів 1-го курсу програми Executive МВА у Туреччині

Головна/Новини МІБ/Виїзна сесія слухачів 1-го курсу програми Executive МВА у Туреччині

 

Минулого тижня відбулася виїзна сесія слухачів 1-го курсу програми Executive МВА у Туреччині. Виїзні сесії з ініціативи наших слухачів проводяться не вперше, але цього разу планка була піднята вище й уперше була організована поїздка за межі України. Всі слухачі були одностайні у думці, що така подорож - це не тільки унікальна можливість поєднати заняття та поза аудиторне спілкування, але й шанс просто відпочити від робочих буднів у затишному готелі недалеко від найпопулярнішого курорту Туреччини - міста Кемер.

 

Виїзна сесія передбачала вивчення двох найважливіших курсів "Бізнес-право" Олександра Йосиповича Окунєва, директора Центру корпоративного управління МІБ, та "Управлінський облік" д.т.н., професора Володимира Павловича Савчука.

Значну частину занять склала робота над кейсами. Захоплююче обговорення реалій українського бізнесу практично не дозволяло перериватися навіть на coffee-break, у процесі інтерактивних дискусій студенти мали можливість проникнути в глибини технологій прийняття стратегічних рішень, необхідних для ефективного управління своїми компаніями.

Незважаючи на дуже щільний розклад занять, у слухачів знаходилися сили робити ранкові запливи, а по вечорах повністю віддаватися грі у волейбол, перетворюючись із команди однодумців у запеклих суперників, готових боротися за кожну подачу.

Показовим став і той факт, що більшість слухачів навіть не виходили за межі готелю, настільки насиченою видалася програма сесії. Яскраві враження надовго збережуться в пам’яті, а тепер з новими силами та озброєні новими знаннями, керівники повернулися у свої компанії тільки до чергової, не менш захоплюючої сесії.