2008-04-04

Виступ Дмитра Глущенка, бізнес-тренера центру "Логістична майстерня" Міжнародного інституту бізнесу, відкриє конференцію "Логістичні технології роздрібної торгівлі"

Головна/Новини МІБ/Виступ Дмитра Глущенка, бізнес-тренера центру "Логістична майстерня" Міжнародного інституту бізнесу, відкриє конференцію "Логістичні технології роздрібної торгівлі"

 

Запрошуємо Вас відвідати конференцію "Логістичні технології роздрібної торгівлі", яка відбудеться в рамках тринадцятої міжнародної виставки устаткування для супермаркетів, ресторанів і готелів "Марго 2008".

Відкриє роботу конференції презентація Дмитра Глущенка, бізнес-тренера центру "Логістична майстерня" Міжнародного інституту бізнесу, на тему "Формування системи розподілу товарів для мережі магазинів електроніки".

 

Конференція відбудеться 9 квітня, з 14.30 до 17.00 години у конференц-залі №1 виставкового центру "КиївЄкспоПлаза" за адресою: вул. Салютна 2-б.

Виставка "Марго 2008" буде проходити одночасно c першою виставкою оснащення кафе і барів "Caffe Terra", із сьомою міжнародною виставкою промислового холодопостачання, кондиціювання та вентиляції "Промисловий холод 2008" і виставкою логістичних технологій "Логістика 2008", що дозволить зібрати велику кількість зацікавлених фахівців з усіх регіонів України та закордону.