2008-04-17

Олександр Окунєв виступив на ІІ Національному форумі "Реструктуризація бізнесу як універсальний інструмент M&A угод, захисту активів та залучення капіталу"

Головна/Новини МІБ/Олександр Окунєв виступив на ІІ Національному форумі "Реструктуризація бізнесу як універсальний інструмент M&A угод, захисту активів та залучення капіталу"

 

17 – 18 квітня поточного року за підтримки Міжнародного інституту бізнесу проходить II Національний форум "Реструктуризація бізнесу як універсальний інструмент M&A угод, захисту активів та залучення капіталу".

У рамках форуму Олександр Окунєв, директор Центру корпоративного управління МІБ, виступив з презентацією "Реорганізація господарських товариств, як інструмент реалізації реструктуризаційних проектів".

 

Організатори форуму акцентують увагу на проблемах трансформації бізнесу, як основному елементі M&A та способі захисту активів і залучення капіталу. Головна мета форуму - надати учасникам об’єктивні відомості, що дозволяють акціонерам і керівництву компанії ухвалювати рішення щодо стратегії та обирати оптимальні схеми реструктуризації.

Учасниками форуму стануть керівники та власники великих українських компаній і холдингів, які планують реструктуризацію у 2008 - 2010 роках, представники інвестиційних фондів і банків, юридичних фірм, брокери, PR-компанії та незалежні консультанти.