2008-03-04

3 березня за підтримки Міжнародного інституту бізнесу стартував проект „PR-Ukraine. Growth in PR"

Головна/Новини МІБ/3 березня за підтримки Міжнародного інституту бізнесу стартував проект „PR-Ukraine. Growth in PR"

 

3 березня у приміщенні Міжнародного інституту бізнесу відбувся урочистий старт проекту "PR-Ukraine. Growth in PR", ініційований молодіжною організацією AIESEC і спрямований на стратегічне покращення якості PR в Україні шляхом залучення іноземного досвіду й виховання нового покоління професіоналів у галузі PR.

Міжнародний інститут бізнесу, акредитований навчальний центр Чартерного Інституту Паблік Рілейшнз (CIPR) в Україні, підтримав молодіжну ініціативу і виступив у якості розвиваючого партнера проекту.

 

Протягом місяця в рамках інтегрованої освітньої програми 80 учасників прослухають 12 майстер-класів і візьмуть участь у 4-х кейс-змаганнях від кращих українських фахівців у галузі PR , серед яких президент UAPR Ярина Ключківска (Nords PR), віце-президент PR-Ліги Денис Богуш (Bohush communications), Оксана Гошва (Hoshva PR), представники ведучих агенцій Provid BBDO, Imageland.

Заключним етапом проекту стануть прес-конференція у конференц-залі Міжнародного інституту бізнесу на якій будуть підведені підсумки освітньої програми від "PR-Ukraine. Growth in PR", обговорені перспективи PR-освіти в Україні та спеціальний захід для партнерів проекту - форуму "Урожай PR-Перців".

Довідка:

Міжнародний інститут бізнесу - бізнес-школа №1 в Україні. Філософія МІБ – взаємодія бізнес-освіти і бізнесу заради створення і підвищення вартості бізнесу і цінності особистості.

МІБ – єдиний в Україні акредитований навчальний центр Чартерного Інституту Паблік Рілейшнз (CIPR), Великобританія. CIPR – професійна організація, що об’єднує практиків PR і відіграє провідну роль у підготовці професіоналів для індустрії комунікацій. CIPR є найбільшим інститутом PR у Європі, який нараховує більш ніж 9000 членів – представників всіх напрямків Public Relations, в усьому світі.