2004-10-01

7 жовтня в Дніпропетровську відбудеться презентація програми "Організація праці та виробництва"

Головна/Новини МІБ/7 жовтня в Дніпропетровську відбудеться презентація програми "Організація праці та виробництва"

 

Шановні пані та панове!

Міжнародний інститут бізнесу запрошує Вас на презентацію ексклюзивного курсу німецької організації REFA-International „НОРМУВАННЯ Й ОРГАНІЗАЦІЯ ПРАЦІ ТА ВИРОБНИЦТВА".

 

Вона відбудуться: 7 жовтня 2004 р. - в Дніпропетровську (конференц-зал Національної металургійної академії, вул. Гагарина, 4, центральний корпус, 3 поверх).

Цей міжнародний проект реалізується МІБ з 2002 року. Першим кроком стала підготовка тренерів, які пройшли підготовку та стажування в Україні та Німеччини і отримали сертифікати REFA-тренерів. Після цього почалася перша відкрита модульна програма для представників українських компаній.

Ця програма орієнтована, перш за все, на:

фахівців підприємств, які займаються питаннями організації виробництва та робочих місць, дизайном та оптимізацією виробничих процесів, нормуванням та організацією праці, формуванням інформаційної бази виробництва з метою оцінки та вживання необхідних заходів для підвищення продуктивності праці та ефективності виробничих процесів.

Програма дає інструменти комплексного підходу до створення ефективного, конкурентоспроможного виробництва шляхом:

  • оптимізації організації робочих місць, ділянок, процесів
  • застосування сучасних методів нормування праці, розробки обґрунтованих норм праці, розрахунків потрібної чисельності персоналу
  • створення дієвої системи оплати праці
  • розробки програм підвищення якості продукції
  • оцінки і зниження витрат на виробництво

Навчання на цій програмі вже пройшли фахівці багатьох виробничих компаній України, серед яких: UMC, „Азовсталь", „Укрпошта", „Фармак", „Сандора", Yazaki (Японія, завод в м. Ужгород), „Запоріжсталь", „Нижньодніпровський трубопрокатний завод", „Укртрансгаз", „Гідросила", „Київський меблевий комбінат", Leoni (Німеччина, завод в м. Стрий), „Авто деталь" та ін.

Ось що говорить про цей курс Світлана ЖУРОВА, провідний інженер з організації та нормування праці СП „Український мобільний зв‘язок": „Програма РЕФА дає цілісне, комплексне бачення основних інструментів нормування та організації праці. Вивчаються методи та надаються навички збору даних, аналізу трудових процесів. Досвідчені фахівці з легкістю можуть використовувати ці знання на своїх підприємствах, враховуючи особливості галузі. Також програма відновлює втрачений багатий досвід підприємств в сфері організації праці, систематизує знання фахівців в цієї сфері та підтверджує це німецьким сертифікатом".

Участь в презентаціях – безкоштовна.

Довідки та реєстрація – за тел. (044) 4563700, на сайті або через e-mail – marketing@iib.com.ua