2008-03-19

Міжнародний інститут бізнесу візьме участь у виставці "Розвиток і Навчання. Підбір і Оцінка - 2008", яка відбудеться 20 березня 2008 року

Головна/Новини МІБ/Міжнародний інститут бізнесу візьме участь у виставці "Розвиток і Навчання. Підбір і Оцінка - 2008", яка відбудеться 20 березня 2008 року

 

 

Запрошуємо Вас відвідати стенд Міжнародного інституту бізнесу в рамках виставки "Розвиток і Навчання. Підбір і Оцінка - 2008". На стенді МІБ Ви зможете ознайомитися з усім спектром навчальних програм, представлених у нашій бізнес-школі, а також поспілкуватися з менеджерами програм, задати питання, які Вас зацікавлять.

Виставка "Розвиток і Навчання. Підбір і Оцінка - 2008" відбудеться 20 березня в приміщенні Торгово-Промислової Палати України за адресою: вул. Велика Житомирська, 33.

На даний момент Виставка "Розвиток і навчання. Підбір і оцінка" є найбільшою професійною виставкою в Україні. Це неофіційне місце зустрічі осіб, відповідальних за прийняття рішень у галузі управління персоналом, а також основних гравців HR ринку.