2004-07-22

ProPR.com.ua став медіа-партнером професійної програми IPR Diploma

Головна/Новини МІБ/ProPR.com.ua став медіа-партнером професійної програми IPR Diploma

 

 

15 липня PR-агентство "Четвертий Рим" та Міжнародний інститут бізнесу підписали договір про співробітництво.

Відповідно до нього Інтернет – видання www.propr.com.ua є медіа-партнером професійної програми The Institute of Public Relations (IPR), що реалізує Міжнародний інститут бізнесу.

 

Сьогодні, коли українська PR – галузь динамічно розвивається, виникає потреба у професійних програмах підготовки спеціалістів зі зв’язків з громадськістю. Institute of Public Relations – професійна асоціація, створена у 1948 р. Інститут представляє та захищає інтереси спеціалістів у Великобританії та за її межами, що працюють у галузі public relations. IPR є членом European PR federation (CERP), а також засновником Global Alliance for Public Relations and Communications Management.

Міжнародний інститут бізнесу вже сьогодні відкриває унікальну можливість українським PR-практикам отримати освіту європейського рівня. ProPR.com.ua буде висвітлювати хід реалізації професійної програми IPR Diploma. Також на порталі можна буде дізнатися про проведення форумів та Інтернет – конференцій, присвячених актуальним темам public relations.

Треба зауважити, що Україна стала першою державою у східній Європі та СНД, у якій з’явилась можливість отримати кваліфікацію IPR. Всього існує 17 учбових центрів, 3 - за межами Великобританії.