2007-11-19

Генеральним спонсором Центру корпоративного управління МІБ стала компанія "XXI століття".

Головна/Новини МІБ/Генеральним спонсором Центру корпоративного управління МІБ стала компанія "XXI століття".

 

 

    Компанія "XXI століття" - провідний девелопер на ринку нерухомості України, яка працює з 1999р. У грудні 2005р. акції компанії котируються на AIM LSE (залучено $ 139 млн. під розвиток проектів нерухомості в Україні). Компанія є публічною і здійснює свою діяльність згідно європейських стандартів корпоративного управління. У травні 2007р. випущені євробонди і залучено $ 175 млн. Протягом 2006р. капіталізація компанії зросла на 60 % - з $326 до $520 млн., а у першому півріччі 2007р. зростання склало 188 % (до $1.5 млрд.). У серпні журнал "The Business magazine" відзначив, що у компанії найкращий показник за інвестиційною прибутковістю – 108% - протягом останніх 12 місяців серед компаній ринку нерухомості Центральної, Східної та Західної Європи. У вересні 2007р. журнал "Euromoney" назвав компанію кращим девелопером України.

 

    Стратегічна мета компанії – стати девелопером № 1 в Україні:

• з капіталізації;

• з якості проектів;

• з корпоративного розвитку.

    Зараз проектний портфель компанії включає більше 6 млн. м? площі в різних сегментах нерухомості: торговій ( мережа ТЦ "Квадрат"), офісній, готельній (разом з міжнародним оператором) , логістичній (разом з стратегічним партнером), житловій, у тому числі й заміське житло.

    У планах компанії –подальший розвиток проектного портфелю, а саме створення загальноукраїнських мереж: мережі ТРЦ "Квадрат", мережі сучасних професійних логістичних комплексів з послугою 4 PL, мережі готелів 3-5*. Також компанія працює над відкриттям регіональних офісів з метою більш ефективного ведення бізнесу у великих містах України.

    Компанія "XXI століття" - компанія – новатор, яка орієнтується на нові ідеї і технології, створює нові бренди і нові напрямки бізнесу. У розвитку своїх проектів компанія намагається випереджати потреби ринку, залучати сучасні міжнародні стандарти і нову культуру ведення бізнесу.

    Компанія ініціювала створення Української будівельної асоціації (УБА) – професійного об’єднання провідних будівельних та девелоперських компаній України, а також разом з іншими учасниками ринку була розроблена класифікація житла.