2004-06-19

Міжнародний інститут бізнесу запрошує Вас 11-12 липня 2007р. взяти участь у семінарі "Проблемні питання оренди державного і комунального майна в 2007р.".

Головна/Новини МІБ/Міжнародний інститут бізнесу запрошує Вас 11-12 липня 2007р. взяти участь у семінарі "Проблемні питання оренди державного і комунального майна в 2007р.".

 

У 2007 р. відбулись суттєві зміни в правовому полі, яке регулює господарські відносини між орендарями та орендодавцями державної та комунальної форм власності. Ці зміни пов‘язані з виходом Закону України "Про управління об‘єктами державної власності" та "Про Державний бюджет України в 2007р.", змін до Методики розрахунку орендної плати (Постановою Кабінету Міністрів від 27.12.2007 р.), Порядку надання дозволу на поліпшення орендованого майна, Закону України "Про оренду державного та комунального майна", Порядку проведення конкурсів на право оренди державного майна (наказ ФДМУ № 768 від16.05.2007р.), інш.

 

Зміни правил на ринку, певна неузгодженість нормативних актів викликає потребу його учасників у додатковому їх роз‘ясненні. Як грамотно працювати в новому правовому полі, не допускаючи помилок у розрахунках з державою підкажуть Вам фахівці, які будуть виступати з доповідями на нашому семінарі.

Головною метою семінару є надати учасникам семінару кваліфіковану консультацію щодо практичного застосування змін в законодавчо-нормативній базі, яка регулює оренду державного і комунального майна.

Ключові питання семінару:

  • огляд змін законодавчо-нормативної бази в 2007р., які впливають на зміну умов роботи учасників ринку;
  • практичні питання використання положень Методики розрахунку орендної плати; нові орендні ставки;
  • порядок перегляду договорів оренди державного та комунального майна в 2007 р.;
  • визначення орендарів за конкурсом;
  • суборенда державного майна та питання розрахунку плати за об‘єкт суборенди;
  • розмежування майна орендаря та держави (комунального власника).

Навчання відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська, 51 (ст.м. Берестейська).

Вартість навчання: 1250 грн. (без ПДВ). У вартість навчання входить: витрати на організацію та проведення семінару, харчування (обід, 2 кава-паузи в день), пакет навчально-методичної літератури.

За детальною інформацією звертайтесь до менеджера по роботі з клієнтами Міжнародного інституту бізнесу - Біляченко Ірини Володимирівни – (044) 456-37-00.