2007-04-30

Відбувся модульний практикум Наталії Писаренко "Створення та управління брендами. Робота над помилками".

Головна/Новини МІБ/Відбувся модульний практикум Наталії Писаренко "Створення та управління брендами. Робота над помилками".

 

 

Програми Наталії Писаренко викликають постійний інтерес фахівців, що працюють в сфері маркетингу. Цього разу чотириденний практикум був присвячений темі створення та управління брендами. Цей практикум був спрямований на вирішення найважливіших актуальних питань, що цікавлять фахівців-маркетологів: розробка концепцій бренда та їх аудит, шляхи підвищення капіталізації бренда, стратегії позиціонування, розгляд помилок в позиціонуванні та стратегії репозиціонування, розробка стратегій управління системою брендів.

 

Два модулі в рамках практикуму провели запрошені доповідачі – директор по маркетингу компанії Nemiroff Андрій Разумний, який розкрив тему боротьби за долю ринку та її головні керовані змінні, а також директор компанії Ukrainian Records Тетяна Кучеренко, яка продемонструвала можливості впровадження інноваційних підходів до маркетингових комунікацій.

Учасники високо оцінили рівень практикуму та власні отримані знання. Зокрема, Олені Бойко, керівнику відділу безрецептурної продукції компанії Sandoz в Україні, найбільше сподобалась насичена та структурована програма, яка містила багато практичного та цікавого матеріалу. Владислав Шилін, директор з маркетингу ТОВ "Каскад", зазначив, що отримав велику кількість корисної інформації по актуальній для себе темі. В цілому, учасники відмітили власний професійний розвиток, який дав можливість визначити напрями та шляхи вдосконалення своєї діяльності.