2007-06-07

13 червня о 19:00 запрошуємо на презентацію програми світового лідера в навчанні маркетологів Chartered Institute of Marketing (CIM, UK).

Головна/Новини МІБ/13 червня о 19:00 запрошуємо на презентацію програми світового лідера в навчанні маркетологів Chartered Institute of Marketing (CIM, UK).

 

 

Chartered Institute of Marketing (CIM, UK) є світовим лідером в навчанні маркетологів та розвитку професійних маркетингових стандартів. CIM – це найбільша у світі маркетингова організація, що нараховує більш ніж 60,000 членів у 130 країнах.

 

Міжнародний Інститут Бізнесу (МІБ) є єдиним Акредитованим Центром СІМ в Україні. Акредитований Центр СІМ в МІБ має репутацію одного з найкращих навчальних центрів СІМ, і має найвищі результати успішно складених кваліфікаційних іспитів СІМ у Східній Європі. Все навчання та іспити на дипломних кваліфікаційних програмах СІМ проводяться англійською мовою.

МІБ пропонує два рівні маркетингових кваліфікацій СІМ:

Рівень 2 – Professional Diploma in Marketing та

Рівень 3 – Professional Postgraduate Diploma in Marketing (стратегічний маркетинг).

Професійна кваліфікація CIM це глобальний та авторитетний доказ досягнень в галузі маркетингу, та можливість постійного вдосконалення своїх знань, завдяки доступу до найбільшого в світі маркетингового інформаційного ресурсу (CIM Knowledge Hub) та спілкуванню з провідними маркетологами світу.

Тривалість навчання – 1 або 2 роки. Формат навчання – практичні сесії один раз на місяць з п`ятниці по неділю, або в суботу-неділю, екзаменаційна сесія раз на семестр в робочий тиждень.

Вартість навчання – 2500 фунтів для Professional Diploma in Marketing та 3600 фунтів для Professional Postgraduate Diploma in Marketing.

Кінцевий термін подачі документів – 30 червня.

Детальну інформацію Ви можете отримати, звернувшись до:

Менеджера програми СІМ

Катерини Сімакової

e-mail: Katerina.Simakova@iib.com.ua

тел. (044) 456-37-00, вн. 136

Зареєструватись на безкоштовну презентацію.