2007-02-02

Єдина в Україні програма International MBA, що надає ступінь МВА двох шкіл бізнесу України та Канади, розпочинається для третьої генерації студентів

Головна/Новини МІБ/Єдина в Україні програма International MBA, що надає ступінь МВА двох шкіл бізнесу України та Канади, розпочинається для третьої генерації студентів

 

 

Третя генерація менеджерів, що обрали програму International МВА Міжнародного інституту бізнесу (Україна) та University of New Brunswick (Канада), провідних бізнес-шкіл України та Канади, розпочала свої заняття.

 

Високі стандарти МВА Міжнародного інституту бізнесу визнають і цінують не лише в Україні. 2006 року національне визнання практичної користі та професіоналізму викладачів МІБ підтвердила і акредитаційна комісія Асоціації МВА – однієї з найбільш шанованих асоціацій бізнес-освіти, рекомендувавши програми МВА МІБ до акредитації за цією глобальною системою оцінки якості програм.

Студентка ІМВА 2007 пані Олена Краснікова, економіст з фінансів ПП "Фабрика делікатесних сирів", м. Запоріжжя зазначає: "Можливість отримати ступінь Master of Business Administration Північноамериканського стандарту, підтверджений 2 дипломами провідних бізнес-шкіл вже достатня причина для того, щоб обрати МІБ. А той факт, що програма має акредитацію, а отже – відповідає найвищим стандартам якості, британської Асоціації МВА (АМВА), остаточно переконали мене у тому, що саме ця програма допоможе підвищити цінність бізнесу, у якому я працюю, і мою вартість як професійного менеджера на глобальному ринку".

Серед студентів третьої генерації 20% - власники та топ-менеджери компаній, 40% - керівники першої ланки, 40% - середній менеджмент. У групі навчається 3 кандидатів наук (технічних, фізико-математичних та філологічних). Склад студентів справді інтернаціональний – окрім представників Києва, Мелітополя, Харкова, Одеси, Сум та Запоріжжя, навчання за програмою розпочали громадяни Індії та Казахстану. У групі навчаються менеджери таких компаній: інвестиційно-промислова група "Eurasia Ukraine", Robertson and Blums Ukraine, Сумихімпром, BIC Ukraine, Київстар GSM, АТ "Elopak-Fastov", Ciklum Ltd., Звенигородський сирний завод (Bongrain Group), BM Group Corporation, Представництво ООН в Україні, Dr. Reddys Laboratories Ltd,Ukraine тощо.