2007-02-10

Міжнародний інститут бізнесу запрошує Вас і Ваших колег взяти участь у бізнес-сніданку "Управлінська результативність та її внесок у створення вартості компанії".

Головна/Новини МІБ/Міжнародний інститут бізнесу запрошує Вас і Ваших колег взяти участь у бізнес-сніданку "Управлінська результативність та її внесок у створення вартості компанії".

 

Шановні пані та панове!

Міжнародний інститут бізнесу запрошує Вас і Ваших колег взяти участь у бізнес-сніданку"Управлінська результативність та її внесок у створення вартості компанії".

Ми впевнені, що у своїй практиці Ви зіштовхувалися з ситуаціями, коли:

  • гарний проект, заснований на перспективній ідеї й здатний приносити великі прибутки, навіть при наявності всіх необхідних ресурсів для його виконання залишався не реалізованим;
  • обсяг робіт пов’язаний із процедурою формалізації збільшувався настільки, що забирав практично весь робочий час;
  • с приходом нового менеджера починав ефективно працювати напрямок кампанії, який усі звикли вважати збитковим або навпаки, коли з приходом нового менеджера ламалося те, що довгий час працював ефективно й приносило прибуток;
  • у ході проекту відсутня інформація про те, за якими критеріями будуть оцінюватися результати і як будуть розраховуватися бонуси/комісійні;
  • менеджер може виконати певну роботу на найвищому рівні, а йому видається зовсім інші завдання, тільки тому, що так побудовано організаційну структуру компанії;
  • менеджер звільняється з компанії через відсутність можливостей для подальшого розвитку;
  • багато ідей залишилися непочутими, тому що їх висловила "не та" за посадою людина.

 

Можна приводити ще дуже багато подібних прикладів, але всі вони приведуть до одного й того ж - відсутності результату. "Що ж впливає на ефективність менеджменту і як трансформувати знання й навички у високу результативність?" Обговоренню даної тематики буде присвячений бізнес-сніданок, організований Школою управлінської результативності МІБ, куди ми маємо честь Вас запросити.

Захід проводять:

Владислав Белошапка - кандидат економічних наук, професор менеджменту Міжнародного інституту бізнесу, керівник Школи управлінської результативності МІБ. Близько 15 років практики реалізації дослідницьких, консалтингових і навчальних проектів за замовленням керівників більш ніж 50 компаній. Автор численних публікацій, включаючи книги "Управленческая результативность: системный взгляд на работу и развитие менеджеров" (2007), "На пути к эффективному менеджменту: живая модель управленческой результативности" (2005), " і ін.

Костянтин Редченко – кандидат економічних наук, виконавчий директор і партнер компанії "Укрконсалтінг". Сертифікований професійний проектний менеджер (PMP), керував декількома великими консалтинговими проектами в області впровадження сучасних управлінських технологій. Спеціалізується в сфері стратегічного й проектного менеджменту, управлінського обліку й контролю, розробки Balanced Scorecard та ін. Доцент Інституту економіки й фінансів Львівської комерційної академії. Автор 4 монографій і навчальних посібників, а також більше 65 публікацій у професійних журналах і наукових виданнях України, Росії, Польщі й США.

Місце проведення: м. Київ, вул. Дегтярівська, 51, МІБ.

Дата: 13 лютого 2007 р.

Реєстрація: 10-00 – 10-30

Бізнес-Сніданок: 10-30 – 12-30

Умови участі: участь безкоштовна. Реєстрація обов’язкова.

Зареєструватися можна по електронній пошті: marketing@iib.com.ua або за телефоном: (044) 456-37-00 (Контактна особа - Ірина Кашина)

Будемо ради зустрічі з Вами!

З повагою,

Міжнародний інститут бізнесу

Для довідки:

Школа управлінської результативності – це новий напрямок Міжнародного інституту бізнесу. Основна ідеологія Школи управлінської результативності полягає в тім, що організація й всі її співробітники повинні функціонувати як одне єдине ціле, а висока результативність приходить лише при створенні атмосфери, яка максимально мобілізує ініціативу й відповідальність. У цих умовах менеджери вже не чекають завдань від своїх керівників. Навпаки, вони самі прагнуть взяти на себе сміливі, важливі, але обґрунтовані зобов’язання, які потім просто не мають права не виконати.

В 2007 році Школа управлінської результативності представить першу в Україні програму управлінського розвитку категорії "post-MBA" - Advanced Program in Managerial Performance (APMP). Ця програма орієнтована на менеджерів вищої ланки, які прагнуть підвищити результативність свого бізнесу й знайти діючі способи росту сфокусованості й енергійності своєї управлінської команди.

Докладніше можна прочитати на сайті: www.iib.com.ua/smp